دوره 14، شماره 1 - ( بهار 1385 1385 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 89-89 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print

واعظ جواد، امینی محسن، فرزاد رضا. مروری بر جدیدترین اطلاعات از اختصاصات و بیماری زایی هلیکوباکترپیلوری. مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهید صدوقی يزد. 1385; 14 (1) :89-89

اهداف هلیکوباکترپیلوری سالهاست مورد توجه محققین و پزشکان مختلف قرار داشته و اختصاصات این میکروارگانیسم و جنبه های مختلف از تاثیرات بالینی آن همه روزه در صدر اخبار و گزارشات دانشمندان سراسر جهان قرار داشته است. شایسته است کلیه پزشکان ، پرستاران و سایر افرادی که به نوعی با بیماری های دستگاه گوارش سر و کار دارند، از آخرین اطلاعات راجع به هلیکوباکترپیلوری مطلع بوده و در مراحل تشخیصی یا درمانی، با اطلاع از احتمال وجود چنین ارگانیسمی، جدیدترین یافته ها را برای کمک به بهبود حال بیماران مورد استفاده قرار دهند. با همین هدف ساختار مقاله در قالب باز آموزی تنظیم و همراه با چند سؤال در انتهای مقاله ارایه گردیده است. امید است مورد توجه و استفاده خوانندگان محترم قرار گیرد.
دریافت: 1388/11/5 | انتشار: 1385/1/26