دوره 14، شماره 3 - ( پاییز 1385 1385 )                   جلد 14 شماره 3 صفحات 83-76 | برگشت به فهرست نسخه ها

آیت اللهی جمشید، بحرالعلومی رضوان. مروری بر فارنژیت. مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهید صدوقی يزد. 1385; 14 (3) :76-83

هدف از نگارش این مقاله، آشنا کردن بیشتر پزشکان با انواع فارنژیت می باشد. اهداف یادگیری : این مقاله مروری جهت استفاده کلیه پزشکان به خصوص پزشکان عمومی و متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ارایه گردیده است به طوری که در پایان قادر باشند: انواع علل عفونی و غیر عفونی فارنژیت را بدانند. با خصوصیات اپیدمیولوژیک فارنژیت آشنا شوند. خصوصیات بالینی و تشخیص افتراقی انواع فارنژیت را شرح دهند. کاربرد انواع روشهای آزمایشگاهی بیماری را بدانند. درمان انتخابی و انواع درمانهای جانشین را شرح دهند.
دریافت: 1388/11/5 | انتشار: 1385/7/23