دوره 31، شماره 8 - ( آبان 1402 )                   جلد 31 شماره 8 صفحات 6899-6885 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


چکیده:   (500 مشاهده)
مقدمه: هدف از مطالعه حاضر، بررسی تحقیقات انجام گرفته بر متغیرهای بیومکانیکی و پاتومکانیک افراد دارای سندرم پاتلوفمورال بود.
روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع سیستماتیک بود. کلید واژه­های مکانیک، پاتومکانیک اندام تحتانی، کینتیک، کینماتیک، مرکز فشار و فعالیت الکترومایوگرافی عضلات اندام تحتانی، سندرم پاتلوفمورال در سایت­های Google Scholar، Science direct، PubMed، Web of Science و Magiran جست و جو شد. با استفاده از کلیدواژه­‌های مطالعه نظر مورد 109 مقاله به دست آمد و با توجه به هدف مورد نظر و حذف مقالات تکراری 48 مقاله مورد مطالعه به‌دست آمد و با توجه به هدف مورد نظر در سه قسمت مفصل پاتلوفمورال، متغیرهای فشار کف پایی و عضلات اطراف پاتلوفمورال طبقه‌بندی شد و به لحاظ مکانیک، آسیب، نیروهای وارده بر مفصل، فعالیت الکتریکی عضلات و تجهیزات استفاده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
نتایج: استفاده از ارتزها و کفی­‌ها در کنار حرکات اصلاحی برای هر دو جنسیت زنان و مردان باعث کاهش جابجایی مرکز فشار در افراد دارای سندرم پاتلوفمورال شد. علت اصلی درد سندرم پاتلوفمورال تاخیر زمانی فعالیت عضلات واستوس مدیالیس و واستوس لترالیس نسبت به یکدیگر است که این عامل باعث جابجایی غیر  طبیعی کشکک به سمت جانب و در نتیجه افزایش فشار مفصل کشکک رانی و در نهایت بروز درد می­‌گردد. تمرینات زنجیره جنبشی بسته و بیوفید بک باعث تقویت عضلات مذکور شد.
نتیجه‌گیری: آگاهی از عملکرد عناصر مفصل پاتلوفمورال و ارتزها و تمرینات اصلاحی می‌­تواند به مکانیک و پاتومکانیک افراد دارای سندرم پاتلوفمورال کمک کند.
 
متن کامل [PDF 786 kb]   (360 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (264 مشاهده)  
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: سایر
دریافت: 1402/2/11 | پذیرش: 1402/7/9 | انتشار: 1402/8/15

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.