جلد -                   جلد - صفحات 112-112 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:
Mendeley  
Zotero  
RefWorks

زرین فر ح, حسین یادگاری م, ریاضی پور م, فرح نژاد ز, کتیرایی ف. بررسی اثر دما و pH بر میزان حساسیت ایزوله های کاندیداآلبیکنس به کتوکونازول در شرایط آزمایشگاهی. JSSU
URL: http://jssu.ssu.ac.ir/article-1-421-fa.html
بررسی اثر دما و pH بر میزان حساسیت ایزوله های کاندیداآلبیکنس به کتوکونازول در شرایط آزمایشگاهی. مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهید صدوقی يزد.

URL: http://jssu.ssu.ac.ir/article-1-421-fa.html


چکیده:   (59 مشاهده)
مقدمه: ولوواژینیت کاندیدایی به عنوان یک بیماری مهم در زنان باردار، مبتلایان به دیابت، استفاده کنندگان از آنتی بیوتیک های وسیع الطیف و داروهای ضد بارداری بروز می کند و مقاومت نسبتاً بالایی به داروهای رایج از خود نشان می دهد. از طرفی واژینیت های عود کننده در بسیاری از بیماران، پروسه درمانی را با شکست مواجه می سازد. هدف این مطالعه یافتن برخی شرایط مطلوب برای انجام تست تعیین حساسیت داروی کتوکونازول قبل از درمان مجدد واژینیت های کاندیدایی عودکننده بوده است. روش بررسی: از 10 ایزوله کاندیداآلبیکنس به دست آمده از 31 بیمار مشکوک به ولوواژینیت کاندیدایی استفاده شد و با به کار بردن محیط RPMI 1640 و میکروپلیت های 96 خانه ای و انجام روش میکرو دایلوش براث مقادیر MIC50 ، MIC90 وMFC داروی کتوکونازول در دو دمای 27 و 35 درجه سانتیگراد و pH های 5/5 و 2/7 اندازه گیری شد. نتایج: در دمای 35 و2/7 = pH MIC50، MIC90 وMFC داروی کتوکونازول به ترتیب: 1- 25/0 ، 4-1 و512 ≥- 64 میکروگرم در میلی لیتر بوده در صورتیکه در دمای 27 و5/5 = pH به ترتیب: 8- 1، 64-8 و 512 ≥- 512 میکروگرم در میلی لیتر و در دمای 35 و 5/5 = pH به ترتیب: 8- 1، 32- 4 و 512 ≥- 256 میکروگرم در میلی لیتر و در دمای 27 و2/7 = pH به ترتیب: 2- 1، 32- 8 و 512 ≥- 128 میکروگرم در میلی لیتر بود. نتیجه گیری: نتایج نشان داد دمای 35 درجه سانتیگراد و2/7 = pH برای تست تعیین حساسیت ایزوله های کاندیداآلبیکنس عامل واژینیت عودکننده نسبت به این دارو مناسب تر است.
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1388/7/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.